Vilken försäkring behöver du för din husdjursverksamhet?

Välj bland de olika husdjursverksamheterna som anges nedan och se vilken slags försäkring för husdjursverksamheter som finn som kan ge dig fullständig sinnesro när du arbetar med husdjuren och deras ägare.

Försäkringsexperter för husdjursverksamheter

PET Business Insurance är experter på, just det, försäkringar för husdjursverksamheter. I över 10 år har vi varit Storbritanniens ledande leverantör av specialiserad, dedicerad försäkring till den brittiska sektorn för husdjursverksamheter. Vi ger sinnesro med offentlig ansvarsförsäkring , skydd mot oaktsamhet, utrustningsförsäkring och mycket mer mycket till hundrastare , husdjursvakter, kennlar/uppfödare, katterier, hästvaktare, hundtränaredjurbeteendespecialister, hunddagis, husdjurstaxi och många fler.

Jämför försäkringar för husdjursverksamheter

Vi gillar alla att ”jämföra” men när du jämför affärsförsäkringar ska du komma ihåg att jämföra försäkringar specifika för husdjursverksamheter. De flesta affärsförsäkringsbolag, som banker eller online ansvarsförsäkringar för verksamheter kommer inte att täcka dig om du gör ett försäkringsanspråk som gäller djur. De kommer att sälja en försäkring som är utformad för ett kontor eller en butik – men som inte kan användas för en hundrastare eller hundfrisör som ansvarar för människors husdjur.

Det finns också få företag som säger att de erbjuder försäkring för husdjursverksamheter, tillsammans med bilförsäkring, försäkring för gymtränare, försäkring mot blixtnedslag och allt möjligt annat. Kom ihåg att Pet Business Insurance är Storbritanniens främsta och vi erbjuder enbart försäkringar för husdjursverksamheter. Ring och prata med ett av våra expertteam. Vi kan mycket om försäkring för hundpromenerare, inte så mycket om gymträning.

Update cookies preferences