Sveriges favoritförsäkring för hund- och kattfrisörer

Erbjuder du professionella frisörtjänster för hundar, katter eller andra husdjur? Har du rätt ansvarsförsäkring, och täcker den alla situationer som kan tänkas uppstå?

Pet Business Insurance har Sveriges populäraste försäkring för hundfrisörer, specifikt anpassad för denna typ av verksamhet.

Mobil-, hem- eller butiksförsäkring

Har du en mobil djurfrisörsverksamhet, eller bedriver du verksamheten hemifrån? Vi försäkrar alla slags katt- och hundfrisörverksamheter oavsett var de utförs.

Har du en nystartad verksamhet som husdjursfrisör?

Vår ansvarsförsäkring för husdjur omfattar alltid olycksfalls- och skadeförsäkring, vilket är det viktigaste som ska ingå i en hundfrisörsförsäkring.

Vi försäkrar dig mot vanligt förekommande incidenter som kan inträffa, som att ett husdjur orsakar en olycka, personskada eller egendomsskada, skadas eller försvinner på grund av din försumlighet, alternativt skadas av misstag när det är i din vård.

Pengarna tillbaka-garanti

Är du osäker på om verksamheten blir framgångsrik? Inga problem. Med Pet Business Insurance, till skillnad från många andra försäkringsbolag, låser du inte in dig i en försäkringsperiod på 12 månader.

Du kan annullera eller ändra din försäkring när som helst utan några administrationsavgifter. Vi kommer även att återbetala premien, pro-rata, för den oanvända försäkringsperioden, så länge du inte har gjort ett försäkringsanspråk. Mer information om vår pengarna tillbaka-garanti.

Försäkringen omfattar bland annat:

  • Ansvar – för att skydda dig mot anspråk från tredje part.
  • Olycksfalls- och skadeskydd – täcker alla olyckor eller skador som kan uppstå på djur när det är i din vård
  • Skydd mot borttappade nycklar – om du tappar bort kundens nycklar inför hämtning eller lämning av ett husdjur
  • Utrustningsskydd – försäkra den specialutrustning du använder för din frisörsverksamhet
  • Skräddarsydda paket anpassade för dina individuella behov
Standard Cover Icon

Alltid inkluderat

Optional Extras Icon

Valbara tillägg

Pengarna tillbaka-garanti

Har du ett nystartat företag? Du kan ändra eller till och med annullera din försäkring när som helst utan några administrationsavgifter. Och ännu bättre – Pet Business Insurance betalar tillbaka pengarna, pro-rata, för all oanvänd försäkringstid (så länge du inte har gjort ett anspråk).


Läs mer om pengarna tillbaka-garanti?
Vet on the Net Logo

Oberoende kundomdömen baserat på
över 763 verifierade recensioner


Vi är ledande på försäkring för
husdjursverksamheter – det kan
våra kunder intyga

LÄS KUNDRECENSIONER feefo dog mascot
Update cookies preferences